​Kontakt     |     Find os  

​Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på tlf.: 48 36 36 36

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Erhverv og offentlige kunder

Offentlige kunder

Hos Nordtag A/S har vi igennem tiderne indgået i en lang række indbudte og offentlige licitationer. Vores store kendskab til markedet og vores mange års erfaring betyder, at vi kan tilbyde vores kunder meget høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi beskæftiger os desuden med projektering og lægger her stor vægt på at afgive tilbud hurtigt og præcist.

Blandt vores opgaver for stat, amt og kommune kan nævnes Handelshøjskolen i København, Rådhuset i Dragsholm Kommune, Sakskøbing Sundhedscenter og Stege Skole. I denne opgave anvendte vi det enestående produkt Icopal, som er en af de mest sikre og holdbare tagtyper. Icopal er den moderne afløser for tagpap og kan i årtier modstå alle vejligets påvirkninger uden at svækkes.

Nordtag A/S 

Nordkystens Tagdækning

Mestervangen 7

3230 Græsted
Tlf.: 48 36 36 36
E-mail: info@nordtag.dk

CVR: 13235082

Vi dækker således hele Sjælland, Lolland- Falster.

Mens vores medarbejderstab i dag består af ca. 25 dygtige håndværkere.