​Kontakt     |     Find os  

​Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på tlf.: 48 36 36 36

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Privatkunder

​Hos Nordtag foregår en stor del af vores arbejde for private husstande. Det kan her dreje sig om både større projekter og små reparationsopgaver i forbindelse med sommerhuse, parcelhuse o.s.v. Er uheldet ude, står vores 15 servicevogne klar til udrykning og hjælpen er nær.

Rådgivning og service både før og efter tagdækningen udgår også en stor del af vores arbejde. Ofte har vores kunder en ganske særlig idé om, hvilket slags tag de kunne tænke sig, og vi gør naturligvis alt for at imødekomme kundernes specifikke krav og ønsker. 

Samtidig ved vi dog, at ikke to huse er ens, og at hvad der passer perfekt til ét slags hus ikke nødvendigvis vil være det optimale for et andet. Derfor er det i hver enkelt opgave vores ansvar at finde den helt rette løsning - naturligvis i tæt samarbejde med kunden.

Nordtag A/S 

Nordkystens Tagdækning

Mestervangen 7

3230 Græsted
Tlf.: 48 36 36 36
E-mail: info@nordtag.dk

CVR: 13235082

Vi dækker således hele Sjælland, Lolland- Falster.

Mens vores medarbejderstab i dag består af ca. 25 dygtige håndværkere.